Sport

Trending:


Amy Pieters daagt SD Worx voor de rechter

Amy Pieters heeft haar ploeg SD Worx voor de rechter gedaagd. Dat heeft haar advocaat bevestigd aan De Telegraaf. De voormalig wielrenster, die tweeënhalf jaar geleden zwaar ten val kwam en nooit meer zal kunnen fietsen als professional, wil dat het team erkent dat ze een contract voor onbepaalde tijd heeft en het achterstallige loon […] The post Amy Pieters daagt SD Worx voor de rechter appeared first on WielerFlits.


Vertrek van 'egoïstische' Salah verwacht: 'Wordt in Saudi-Arabië de grootste ster'

Graeme Souness verwacht dat Mohamed Salah komende zomer Liverpool zal verlaten. De clubicoon vindt dat de aanvaller het 'fantastisch' heeft gedaan bij The Reds, maar hij is ook erg kritisch op de Egyptenaar.


Arne Slot wil ook Wieffer en van Feyenoord meenemen naar Liverpool

Arne Slot wil ook Mats Wieffer en Quinten Timber van Feyenoord meenemen naar Liverpool, meldt HITC. De twee middenvelders zijn vaste waardes bij de club uit Rotterdam en vormen dit seizoen samen met Calvin Stengs het middenveld.


Sport in het Kort | Bayern München zet Nederlander op verlanglijstje hoofdtrainer

In deze rubriek houden wij je dagelijks op de hoogte van interessante nieuwsfeitjes in de sportwereld. Deze onderwerpen zijn niet groot genoeg om er een artikel over te maken, maar zeker wel nieuwswaardig. Vrijdag 3 mei Erik ten Hag is de nieuwste naam op de lijst van mogelijke hoofdtrainers voor Bayern München. Donderdag kwam nog naar buiten dat Ten Hag bij Manchester United zal blijven, maar desondanks heeft Bayern de hoop om de Nederlander...


Sluit Verstappen hier de deur naar Mercedes? ‘Toto weet dat ook’

De geruchtenmolen draait op volle toeren: blijft Max Verstappen ook na dit seizoen bij Red Bull Racing? Is hij al het gedoe bij de Oostenrijkers beu? Zeker nu Adrian Newey vertrekt? En waar zou Verstappen dan naartoe gaan? Mercedes wellicht? In elk geval geen gerucht, maar een feit is: Mercedes wil Verstappen heel graag voor ‘25 contracteren. Naar verluidt willen Toto Wolff en zijn mensen Verstappen zelfs 150 miljoen euro per jaar betalen...


PSV keert terug in de race voor Nederlandse verdediger van tien miljoen

PSV gaat komende zomer terugkeren bij Sporting Portugal voor Jeremiah St. Juste. De centrale verdediger stond afgelopen winter ook al in de belangstelling van de Eindhovenaren.


Staat Red Bull op instorten? Alonso denkt er het zijne van

Twintig jaar lang was Adrian Newey een belangrijk onderdeel van Red Bull Racing. Na zijn aangekondigde afscheid van de Oostenrijkse equipe is het afwachten of Red Bull ook zonder hem op hetzelfde, hoge niveau kan blijven presteren. De concurrentie hoopt uiteraard van niet, maar Fernando Alonso - wiens Aston Martin-team Newey graag wil inlijven - denkt dat het niet zo’n vaart zal lopen.


Verstappen gaat voor geen goud naar Mercedes: 'Ik vecht niet voor P6'

Het maakt voor Max niet uit hoeveel knaken Toto op tafel legt: de drievoudig wereldkampioen is er niet voor te porren om bij de Silberpfeilen mee te strijden in de subtop.


Guardiola wil de Bayern München-sterspeler koste wat het kost hebben. De foto's

Geruchten over een transferbod van Manchester City worden weer sterker


'Geen Ferrari voor Newey, maar deze verrassende overstap in '25'

In Italië weten ze het zeker: Adrian Newey maakt na het eerste kwartaal van '25 de overstap naar Ferrari. Ondertussen hoopt Aston Martin de ontwerper - die bij Red Bull Racing vertrekt - met een grote zak geld over te halen om naar de ambitieuze equipe van eigenaar Lawrence Stroll te komen. Maar wellicht wordt het geen van beide teams die de handtekening van Newey krijgt: Een transfer naar Williams zou namelijk een serieuze optie zijn voor Newey.


Kein Geloel: "Voor minder dan 35 miljoen hoeft niemand te bellen"

Niet alleen Feyenoorder Quilindschy Hartman zag zijn EK-droom onlangs uiteen spatten, ook voor ploeggenoot Mats Wieffer komt het eindtoernooi volgende maand in gevaar. De bovenbeenblessure is waarschijnlijk erger dan het in eerste instantie leek. Redt hij het nog? En hoeveel Feyenoorders gaan er eigenlijk met Oranje mee naar Duitsland? Quinten Timber lijkt een grote kanshebber, Lutsharel Geertruida is een zekerheidje, maar de van een blessure...


Xabi Alonso zorgt zeventig minuten voor aftrap tegen AS Roma voor grote verbazing: 'Ze zijn bang'

In Italië is met verbazing gereageerd op de opstelling van Bayer Leverkusen voor het heenduel met AS Roma in de halve finales van de Europa League. Xabi Alonso laat zijn twee centrumspitsen op de bank.


Johan Bakayoko weet waar hij komende zomer naar toe wil: ‘Ambitie om kampioen te worden’

Johan Bakayoko staat in de belangstelling van verschillende topclubs uit het buitenland en het moet dan ook gek lopen, wil de Belgische aanvaller komend seizoen nog bij PSV te bewonderen zijn.


Spijkerharde kritiek op mogelijk toekomstige speler van Arne Slot: 'Meest egoïstische voetballer ooit'

Graeme Souness heeft zich zeer kritisch uitgelaten over Liverpool-aanvaller Mohammed Salah.


Hulkenberg een blij man in Miami, Bottas 'beetje verrast' door overstap

Nico Hulkenberg rijdt in 2025 voor Stake F1 Team - wat vanaf 2026 Audi - gaat heten. De Duitser is in zijn nopjes met zijn overstap. Maar het heeft mogelijk wel gevolgen voor Valtteri Bottas, wiens contract afloopt. Is er volgend jaar bij de Zwitserse formatie nog wel plek voor hem? In de persconferentie werd hij gevraagd naar zijn reactie toen hij hoorde dat Hulkenberg zijn handtekening had gezet onder een contract.


Ontsnappingsroute: op deze manier kan Ajax alsnog naar groepsfase Europa League

Ajax draait geen geweldig seizoen, maar door de bekerwinst van Feyenoord maken de Amsterdammers nog altijd kans op directe plaatsing voor de Europa League. Daarvoor moet de club wel hopen op resultaten op de buitenlandse velden. VoetbalPrimeur legt uit welke sluiproute Ajax nog heeft voor een Europa League-ticket.


Bakayoko zwaar onder de indruk van Feyenoord-aanwinst: 'Hoe hij dat doet, pfff...'

Johan Bakayoko is fan van Feyenoord-aanwinst Anis Hadj-Moussa. Dat vertelt de aanvaller van PSV, die zich via Instagram ook al eens lyrisch uitliet over de dribbelaar, in de Cor Potcast van Bart Vriends, Thomas Verhaar en Maarten de Fockert.


Chris Woerts komt met fraai gebaar richting Vitesse en maakt donatiebedrag bekend

Sportmarketeer Chris Woerts heeft Vitesse een financieel steuntje in de rug gegeven, zo heeft hij vrijdag bekendgemaakt op sociale media.


Vervanger Van Wonderen grijpt keihard in bij Heerenveen: 'Meerdere spelers die na donderdag niet gaan spelen'

SC Heerenveen laat het er niet bij zitten nadat de club afgelopen donderdag genadeloos werd geklopt door PSV (0-8). Omdat vertrekkend trainer Kees van Wonderen ziek is, stond assistent Paul Simonis donderdag de pers te woord in aanloop naar het treffen met Almere City (vrijdag). Simonis kent geen genade na het 'collectieve falen' van zijn manschappen en grijpt in; 'Er zijn meerdere spelers die na donderdag niet gaan spelen'. Het is Uur U voor...


Groot nieuws uit Manchester: United heeft beslissing genomen over toekomst Ten Hag

De toekomst van Erik ten Hag was de afgelopen maanden uiterst onzeker door tegenvallende resultaten. Nu meldt The Athletic dat Manchester United heeft besloten dat Ten Hag ook volgend seizoen aanblijft als manager van The Red Devils. Het clubbestuur wilt hem niet ontslaan, door het gebrek aan betere alternatieven en de hoge kosten als de Nederlander wordt ontslagen. De resultaten laten al maanden te wensen over en in de Engelse pers werd het...


Marino Pusic kon niet met druk omgaan, raakte gestrest en heeft Feyenoord-sensatie gekleineerd

Marino Pusic heeft Feyenoord-speler Mats Wieffer in hun gezamenlijke verleden bij FC Twente gekleineerd, zo vertelt FC Twente-watcher Leon ten Voorde vrijdag in de podcast De Warming-up.


'Vitesse-crowdfunding bereikt snel magische grens, club schrapt technisch manager'

Het duurt niet lang meer voordat Vitesse één miljoen euro heeft opgehaald. Dat meldt De Gelderlander vrijdagochtend in een nieuwe update. Het lokale medium weet tevens dat de Arnhemmers voor volgend seizoen geen technisch manager aanstellen.


Sport in het Kort | Tuchel heeft slecht nieuws over De Ligt

In deze rubriek houden wij je dagelijks op de hoogte van interessante nieuwsfeitjes in de sportwereld. Deze onderwerpen zijn niet groot genoeg om er een artikel over te maken, maar zeker wel nieuwswaardig. Vrijdag 3 mei Thomas Tuchel heeft vrijdag een negatieve mededeling gegeven over Matthijs de Ligt. De Nederlander zal namelijk niet in de selectie zitten voor het aankomende duel met VfB Stuttgart. De Ligt raakte geblesseerd in de wedstrijd...


Nederlander wordt volledig door de mangel gehaald: 'Sensationele fout, hij was wanhopig'

De Italiaanse media richten de pijlen vrijdagochtend op AS Roma-verdediger Rick Karsdorp, die donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen op pijnlijke wijze de fout in ging.


Kassa rinkelt voor NEC na toptransfer van Ferdi Kadioglu naar Arsenal

Ferdi Kadioglu maakt komende zomer de overstap naar Arsenal, melden Turkse media. De voormalig speler van NEC zou zijn jawoord hebben gegeven aan de club uit Londen.


F1 vandaag op tv: Dit zendt Viaplay TV live uit van de Grand Prix van Miami

Formule 1-fans kunnen dit weekend op de televisiezender Viaplay TV weer genieten van heel wat actie. Zo wordt onder meer de sprintrace live op tv uitgezonden. Bekijk hier de programmering.


'Waanzin en paranoia' in Griekenland na stunt Olympiakos: 'Dit kan eigenlijk niet'

In Griekenland is men volledig in de ban van Olympiakos.


Bakayoko reageert vol verbazing na uitspraken Brands over vertrek bij PSV: ‘Heeft hij dat gezegd?’

Johan Bakayoko is door ESPN verkozen tot Johan Cruijff Talent van de Maand na zijn prestaties bij PSV in april.v


Stevige kritiek op kandidaat nieuwe hoofdtrainer Feyenoord: 'Hij kleineerde Wieffer!'

Marino Pusic staat ook op het lijstje van Feyenoord, die op zoek zijn naar een nieuwe hoofdtrainer nu Arne Slot naar alle waarschijnlijkheid weg lijkt te gaan bij de Rotterdammers. Leon ten Voorde is clubwatcher van FC Twente en is niet zo enthousiast over Pusic. Dat vertelt Ten Voorde in de podcast De Warming-Up van de Tubantia. De clubwatcher begrijpt het enthousiasme van Feyenoord-supporters over Pusic ook totaal niet. Feyenoord zou onder...


Lando Norris geeft tekst en uitleg na 'geweldige' koningsdag: 'Shotjes komen normaal niet tegen je neus'

Lando Norris werd vorige week gespot op een boot in Amsterdam tijdens Koningsdag. Waar de Formule 1-coureur eerst feestend te zien was, werd hij daarna ingepakt in verband gezien, omdat hij een verwonding aan zijn gezicht had. Het was de gehele week onbekend wat er nou exact was gebeurd, in aanloop naar de Grand Prix van Miami heeft Norris tekst en uitleg gegeven over het incident. Norris blikte tijdens een persmoment terug op Koningsdag. 'Ik...


Remko Pasveer doet Ajax-supporters mooie belofte: ‘Dat is wel de bedoeling ja’

Remko Pasveer heeft donderdagavond bij Ajax Life Café bevestigd dat hij zich nog een jaar aan de Amsterdamse club wil verbinden. De doelman is momenteel in het bezit van een aflopend contract.


Woerts dolenthousiast over mogelijke opvolger Slot bij Feyenoord: 'Zal héél goed bij de supporters liggen'

Chris Woerts noemt in Vandaag InsideMark van Bommel als opvolger van Arne Slot bij Feyenoord 'een spannende gedachte' en voorspelt dat Het Legioen het PSV-icoon snel in de armen zal sluiten.


Rik Elfrink weet het zeker: Peter Bosz raakt multifunctionele speler spoedig kwijt

Patrick van Aanholt gaat deze zomer vertrekken bij PSV, zo is het vermoeden van PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.


Sem Steijn op weg naar de uitgang: ‘Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente’

Sem Steijn is dit seizoen een van de grote revelaties bij FC Twente. De aanvallende middenvelder is al goed voor dertien treffers.


Newey-Ferrari: harde reactie van Verstappen. De foto's

Het afscheid van de ontwerper opent nieuwe scenario's voor de wereldkampioen


Valentijn Driessen ontdekt het grote probleem binnen Ajax en walgt: 'Wellicht was Peter Bosz dan trainer'

Valentijn Driessen is zeer kritisch op het functioneren van Jan van Halst bij Ajax.


Ten Hag is klaar met Antony en zet zinnen op toptalent: Bereid om diep in de buidel te tasten

Antony is één van de vele Manchester United-spelers die het dit seizoen heel erg lastig heeft. De Braziliaan komt totaal niet uit de verf en maakte dit seizoen nog maar één goal in de Premier League. Volgens de geruchten wilt Erik ten Hag ook graag af van de vleugelaanvaller en heeft hij al een duidelijke vervanger op het oog. ESPN en Ben Jacobs melden dat United komende zomer de markt op zal gaan voor Michael Olise. Het toptalent van Crystal...


Van Gerwen meteen uitgeschakeld in Premier League in Aberdeen

ABERDEEN (ANP) - Michael van Gerwen is tijdens de veertiende speelronde van de Premier League direct uitgeschakeld. De Nederlandse darter verloor in het Schotse Aberdeen met 6-5 van de Engelsman Rob Cross. Vorige week in Liverpool was Cross ook al te sterk voor Van Gerwen, toen in de halve finales (6-2).


Gaat na Newey ook Verstappen Red Bull verlaten? Perez reageert!

Het is chaos binnen Red Bull Racing. Deze week werd bekend dat Adrian Newey het team gaat verlaten en er gaan geruchten dat er meer mensen gaan vertrekken. Één van die mensen waar een vertrek een mogelijkheid is, is Max Verstappen. Teamgenoot Sergio Perez denkt echter niet dat er een complete leegloop aankomt.


Lukaku kan zijn ogen niet geloven: Karsdorp gaat verschrikkelijk in de fout tegen Leverkusen

Rick Karsdorp heeft donderdagavond geen beste beurt gemaakt in de eerste halve finale tussen AS Roma en Bayer Leverkusen in de Europa League.


F1 Adrian Newey: Specsavers reageert: "Gefeliciteerd Lewis Hamilton met winnen achtste titel"

De opticien lijkt al zeker te weten dat Newey naar Ferrari vertrekt.


PSG komt daags na heenduel met Dortmund met verschrikkelijk nieuws: einde seizoen en géén EK

Paris Saint-Germain meldt daags na de eerste halve finale tegen Borussia Dortmund in de Champions League heel slecht nieuws over Lucas Hernández.


🎥 Door merg en been: vreselijke beelden én geluiden van grote val in sprint van Belgische dameskoers

In België zijn rensters in en kijkers van de Cyclis Bike Lease Classic woensdagmiddag opgeschrikt door een zeer zware valpartij. Vlak voor de meet, in de volle sprint, gaan twee dames aan de linkerkant van de weg op volle snelheid onderuit. Het zijn beelden om stil van te worden. Anna Knijnenburg van Volker Wessels sprintte in de 1.2 wedstrijd bij de dames soeverein naar de zege. Achter haar was het dringen voor de podiumplaatsen. In een...


Slot ontvangt waarschuwing: 'Dan slaat de frustratie heel snel toe'

Ryan Babel vindt dat Arne Slot zijn kans bij Liverpool heeft verdiend na zijn prestaties bij Feyenoord. De voormalig speler van The Reds waarschuwt de oefenmeester echter wel voor zijn overstap naar Engeland.


PSV maakt ruimte door vertrek van liefst zeven (!) spelers komende zomer

PSV is zeker van een plek in de groepsfase van de Champions League komend seizoen. De Eindhovenaren kijken met een schuin oog al naar de ontwikkelingen op de transfermarkt.


VI: 'Eén trainer bovenaan lijstje in Amsterdam, hij heeft alles wat Ajax zoekt'

Graham Potter is nog altijd de meest logische optie om de nieuwe trainer van Ajax te worden. Dat vertelt clubwatcher Lentin Goodijk van Voetbal International, die sprak met directeur voetbalzaken Marijn Beuker.


Kylian Mbappé laat van zich horen na enorme klap voor Fransen: ‘We zijn allemaal bij je’

Kylian Mbappé heeft Lucas Hernández middels een bericht op Instagram veel sterke gewenst voor de komende maanden. De verdediger van Paris Saint-Germain heeft de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd.


Sensationeel transferbod op komst voor Max Verstappen: breekt alle records. foto

Geruchten over de toekomst van de Nederlandse coureur houden niet op


Erik ten Hag staat voor opmerkelijke terugkeer naar Bayern München

Erik ten Hag wordt genoemd als mogelijke opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München. De huidige trainer van Manchester United werkte in het verleden al als hoofdtrainer van Bayern München II.


Voormalig kunstrijdster Dijkstra (82) overleden

SOMEREN (ANP) - Voormalig kunstrijdster Sjoukje Dijkstra is op 82-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar dochter Katja Kossmayer gemeld. Dijkstra, geboren in het Friese Akkrum, werd in 1964 in Innsbruck olympisch kampioene. Ook veroverde ze drie wereldtitels en werd ze zesmaal gekozen tot sportvrouw van het jaar in Nederland.